“Ik ben daar waar de Zon en de Maan het water raakt: Sprankelend, Stromend, Speels, Helder Licht & Vol Leven.”

Ellen

Ik ben een intuïtieve, heldere vrouw en voel me verbonden met de natuur. Je vindt mij vaak in het bos of aan het water. Voor mij is Alles één. Ik geniet en ben dankbaar voor Alles wat het Leven te bieden heeft, in het moment, elke dag weer.

Alles in Leven is mijn spiegel en inspiratiebron; de mensen, de natuur, de dieren, de elementen, de seizoenen, het Leven zelf en vooral ook mijn drie kinderen van 16, 18 en 20 jaar. Zij laten me nog elke dag groeien in Liefde in Leven. Iets waar ik ze enorm dankbaar voor ben.

Ik vind het een groots cadeau dat ik met mensen (jong en oud) mee mag kijken en groei in Liefde, Licht en Leven aan mag zetten. Hierbij stroom ik mee met wat zich aandient in het Nu en geef mee wat op dat moment van belang is. Vanuit mijn Helder Licht andere Lichten aanzetten en verbreden; dát is waarvoor ik hier ben, Nu in deze tijd op Aarde. Niet voor mezelf, maar voor het grote geheel. 

Ik ben er. Voor Alles en Allen.
In verbinding met jou. Samen.

Mijn Verhaal

Als je voelt, dat je ook graag de Levenskracht en levensenergie weer door je heen wil laten stromen, voel je dan welkom bij me. Laat mij je dan vrijblijvend terugbellen. Ik ontmoet je graag.

Bel mij vrijblijvend terug

Wil je graag zo nu en dan wat extra inspiratie? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.

ELLEN THIJSSEN
Coach & Gids in Leven

Keizershof 50, 6584 CH Molenhoek

06 12869788

Maak vrijblijvend kennis

KvK 83983155
BTW NL003907945B89