Als gids loop ik naast je

Zacht, licht, in liefde confronterend, zonder oordeel. En in openheid en volledige aandacht bij jou. In mijn Huis van Licht mag je gewoon Zijn. Zijn wie je bent, met al je verlangens, verdriet, angsten en behoeftes. Niet onderdrukken, maar juist ruimte geven in Alles wat er in jou leeft. Alles mag er zijn. JIJ mag er Zijn. Ik stem af en belicht, deel mijn kennis en draag over. Samen krijgen we het helder.

Je gaat zelf ontdekken wat er binnen in jou leeft en waar je verlangens liggen. Het wordt helder in je hoofd en je krijgt meer overzicht. Je ervaart meer rust, ruimte en ontspannenheid in je lichaam en je hart. Vandaaruit leer je zelf keuzes maken die goed zijn voor jou en te gaan staan voor wie jij bent als mens. Het komt nu van binnenuit.

Je krijgt meer energie en ervaart meer levensvreugde. Je gaat meer liefde en vertrouwen in jezelf voelen, en daarnaast in de ander en de wereld om je heen. Zodat je vanuit de verbinding met jezelf kan zeggen: “Ik ben er weer, ik geniet en ik Leef!!

Van angst en spanning…

Je voelt je onrustig en hebt weinig energie. Je loopt vast in werk, privé, relatie of op school.

De wereld overweldigt je en je bent het overzicht kwijt. Je voelt teveel of juist te weinig. Je weet niet meer wat je wil, wat je raakt en waar je blij van wordt. Je vraagt je af: “Wie ben ik”, “Wat wil ik?“ Je bent verdrietig of vindt het lastig om keuzes te maken. Je hebt het gevoel dat je stilstaat.

Herken je dat? Je voelt dat het tijd is voor verandering. Dat het anders mag. Maar hebt geen idee hoe. Dan is fijn om te weten dat je het niet alleen hoeft te doen. Het enige wat nodig is om open te staan om naar binnen te kijken.

…naar rust en meer energie

Samen kijken we waardoor het niet meer stroomt, wat je tegenhoudt. Waarin je jezélf tegenhoudt.

We kijken naar wat jij nodig hebt als mens te groeien. Naar welke stappen jij mag zetten om vanuit rust weer in je kracht te komen. Loskomen van je denken en rust vinden in je hoofd, voelen wat in binnen in jou leeft, verbinding maken tussen je hoofd en je hart. Keuzes maken die passen bij jou, voor wat jíj belangrijk vindt. Om meer Levensvreugde en Liefde te ervaren. Om te voelen dat je leeft. Voluit. Lichter. Vrijer.

Weet dat alle antwoorden al in jezelf aanwezig zijn. Je hoeft ze alleen maar te herinneren. En daar help ik je graag bij.

Dus vertel, wat kan ik voor je doen?

Maak vrijblijvend kennis

ELLEN THIJSSEN
Coach & Gids in Leven

Keizershof 50, 6584 CH Molenhoek

06 12869788

Maak vrijblijvend kennis

KvK 83983155
BTW NL003907945B89