WORKSHOP

Hundertwasser

“Ontdek de kunstenaar in jezelf…”

Hundertwasser was een wonderlijke kunstenaar. Hij staat bekend om zijn kleurrijke schilderijen en gebouwen waarin geen enkele lijn recht stond. De inspiratie voor hiervoor haalde hij uit de natuur; hij was dol op de organische vormen, stromende beelden en kleuren die er zo volop te vinden zijn. Hij was van mening dat een mens vijf huiden om zich heen draagt: De eerste is de natuurlijke mensenhuid, gevolgd door de kleding als tweede huid. De derde huid is je huis, de plek waar je leeft. De vierde huid zijn je familie en je vrienden en tot slot de natuur, het milieu als vijfde huid. De mens in harmonie met de natuur.

Hoe ziet de workshop eruit?

De serie workshops bestaan uit 5 avonden van 2 uur. We volgen tijdens deze workshops het gedachtengoed van de vijf huiden van Hundertwasser en werken van buiten naar binnen. Elke avond een andere huid. Laat je meestromen en bewegen op de golvende lijnen en kleuren die voor Hundertwasser zo kenmerkend zijn. We werken met stiften en ecoline. Je gaat op avontuur, je herontdekt het spelende kind in jezelf en laat je verrassen door wat er ontstaat.

Geplande workshop data

Data : Nieuwe data volgen begin 2024
Tijd : 19.30u – 21.30u
Locatie : Keizershof 50, 6584 CH Molenhoek

Kosten : € 95,00 (incl. BTW) inclusief koffie, thee, wat lekkers en alle materialen

Aantal : i.v.m persoonlijke aandacht werken we in kleine groepen van 4 tot 6 personen

Aanmelding : stuur een mail en je krijgt snel een bevestiging

Voor wie?

Voor iedereen die in de wintermaanden zich een paar uurtjes voor zichzelf gunt. Je hebt geen teken- en schilderervaring nodig. Iedereen kan het!

Verdere info

Deze workshop kan ook als dagworkshop worden gegeven en is ook voor kinderen heel erg leuk om te doen! Of wat dacht je van een moeder-dochter activiteit? Je kunt je ook als groep aanmelden en in overleg met mij een datum kiezen voor de dagworkshop

Aanmelden

ELLEN THIJSSEN
Coach & Gids in Leven

Keizershof 50, 6584 CH Molenhoek

06 12869788

Maak vrijblijvend kennis

KvK 83983155
BTW NL003907945B89