Mijn werkwijze

We spreken elkaar voor het eerst aan de telefoon. Je kan al wat vragen stellen en ik leg je mijn werkwijze uit. Als je het gevoel hebt dat het klikt, maken we een afspraak voor een eerste coachsessie. Tijdens deze ontmoeting leren we elkaar beter kennen. Er is ruimte om je verhaal te vertellen, te kijken wat je bezighoudt, aan te geven waarin je vastloopt en wat je wensen en verlangens zijn. Op deze manier krijgen we helder waarmee we de komende periode mee aan de slag kunnen.
Dit intakegesprek duurt ongeveer een uur en vindt plaats in mijn praktijk of tijdens een wandeling in de buitenlucht.

Laten we elkaar ontmoeten

Ik geloof oprecht dat alles wat je nodig hebt in leven al in jezelf aanwezig is. Ik ga uit van het zelfhelend vermogen. Je gaat op ontdekking naar je binnenwereld. Jij mag het doen en ik loop hierbij als gids naast je. We spreken meestal één keer per twee weken af. Tijdens de sessies maak ik o.a. gebruik van beeld, klank, energie, schrift, het gesprek. Ik luister, kijk, voel en stem voortdurend intuïtief af en wat op dat moment aansluit bij jou en waar de situatie in het Nu om vraagt. En omdat ieder mens anders en uniek is, is ook elke vorm en manier van aanbieden anders. Ik gebruik hierbij een combinatie van mijn levenservaring, mijn intuïtieve wijsheid, mijn kennis en spiritualiteit in één.

Ik werk zuiver, liefdevol en met lichtheid, gericht op de essentie. Ik zet mijn eigen kracht en kwetsbaarheid, mijn eigen licht en helderheid in om jou te ondersteunen in jouw proces. In mijn praktijk mag je gewoon “Zijn”. Zijn wie je bent, met al je verlangens, wensen en behoeftes. Niet onderdrukken, maar juist ruimte geven in alles wat in er in jou leeft. Alles mag er zijn. JIJ mag er zijn.

Losse sessie

Je bent altijd welkom om aan mijn tafel aan te schuiven voor een losse sessie of voor een coachgesprek tijdens een wandeling. Soms is één sessie al voldoende om helderheid te krijgen en je in beweging te zetten.

Coachtraject

Elk mens is uniek, dus ook elke vraag en traject is uniek. Wat ik merk is dat het voor jezelf fijn kan zijn, wanneer ik voor een wat langere tijd mee kan lopen. Op deze manier kunnen we meer de diepte in gaan en blokkades, patronen en overtuigingen beter aanpakken en transformeren. Een traject met meerdere sessies werken krachtiger door en helpen je ook het nieuwe aangeleerde ook daadwerkelijk te integreren in je leven. Uit ervaring weet ik dat een coachtraject is zes keer meestal voldoende is om een verandering tot stand te brengen. Mocht het nog nodig zijn, dan kunnen we het traject met enkele gesprekken verlengen.

Maak vrijblijvend kennis

ELLEN THIJSSEN
Coach & Gids in Leven

Keizershof 50, 6584 CH Molenhoek

06 12869788

Maak vrijblijvend kennis

KvK 83983155
BTW NL003907945B89