Universele Lichttaal

De helende taal van de ziel

Het is een multidimensionale vorm van communicatie die door middel van vibraties, trillingsfrequenties, geluid en energiestromen inwerkt op je hele Zijn. Je kan het zien als een soort geometrische codes en sleutels, direct vanuit de Bron, dat effect heeft op alle lagen (emotioneel, lichamelijk, mentaal en spiritueel niveau). Het is onze blauwdruk, onze DNA in oorsprong.

Lichttaal wordt tot expressie gebracht via de stem, de handen en beweging van het lichaam en kan o.a. gesproken, geschreven, gezongen en getekend worden.

Voor mij is lichttaal een zachte liefdevolle taal die ik ontvang via mijn helder horen, zien, voelen en weten.

Ik laat het door mijn lichaam stromen waarna het vervolgens zijn weg vindt in klank, taal, schrift en beweging via mijn handen. Vanuit een ander universum of dimensie geven Lichtwezens boodschappen door, soms in geschreven taal, soms in symboliek. Maar altijd vanuit mijn Licht en verbonden met Al wat is.

Lichttaal gaat verder dan woorden en is niet met het hoofd te begrijpen. Wel te voelen met je hart. De liefdevolle klanken en de lichtcodes werken in op je energieveld . Het kan door iedereen op zielsniveau worden ontvangen. Het enige wat je hoeft te doen, is je er voor openstellen. Ik gebruik de lichttaal als onderdeel en extra instrument tijdens mijn coachingsessies. 

Je ontvangt lichtcodes altijd in het Nu en ze werken in op wat op dat moment nodig is om aangeraakt, opgeschoond en geheeld mag worden. Ze zetten daarbij oude energie om in nieuwe, lichtere frequenties. 

Het helpt je weer verbinding te maken met de Bron en je lichtkracht te versterken.

Coaching

ELLEN THIJSSEN
Coach & Gids in Leven

Keizershof 50, 6584 CH Molenhoek

06 12869788

Maak vrijblijvend kennis

KvK 83983155
BTW NL003907945B89