Coaching van Jongvolwassenen

Voel je je vaak moe aan het einde van een school- of studiedag? Ben je gevoeliger dan anderen? Lukt het moeilijk om keuzes te maken? Trek je je vaak terug uit de drukte? Vind je het lastig om je grenzen te bewaken? Heb je gebrek aan concentratie? Voel je sferen feilloos aan? Vraag je je jezelf af: wat wil ik nu écht? Wie ben ik? Wat kan ik? Voel je je regelmatig wat “down”? Heb je vaak veel tijd voor jezelf nodig?

Het is ook niet makkelijk om als jongvolwassene in een tijd te leven waarin zoveel van je wordt gevraagd, op school, thuis, je studie

Om jezelf staande te houden in deze snel veranderende maatschappij. Want aan de ene kant wil je het én goed doen op school, én je vrienden ontmoeten én ook nog in het weekend wat geld verdienen. En aan de andere kant voel je ook dat het voor vandaag toch écht “op” is en dat je het liefst even niets wil doen. Maar dat kan niet, want die toets is morgen of je vrienden vinden het gezellig als je komt, dus ga je toch maar weer aan de slag, pas je je aan en wordt de druk alleen maar hoger.

Als je je in bovenstaande herkent, kan het zomaar eens zijn dat je een HSP-er bent: Een Hoog Sensitief Persoon. En al ervaar je op dit moment het leven als vol en veel, een HSP-er heeft echt prachtige eigenschappen in zich. Ik help je die graag mee ontdekken en er mee te leren omgaan. Want als je hem op de goede manier inzet, is juíst die gevoeligheid een kracht en een gave!

Dus voel je welkom bij me. Ik luister graag naar je. Bij mij mag je gewoon Zijn wie je bent. Samen kijken we waar je in vastloopt. Ik laat je ervaren en stel vragen waarbij je zelf tot inzichten komt. Jij komt zelf tot de oplossing die voor jou werkt. Want alles wat je nodig hebt om te groeien en bloeien als mens, is al in jezelf aanwezig.

Je gaat weer voelen waar jíj blij van wordt, jouw leven in te vullen zoals dat bij jou past. Je leert je intuïtie te volgen, je grenzen te bewaken, je vertrouwt weer op je eigen kunnen, je ervaart meer ruimte en vrijheid en maakt keuzes die bij jou passen: kortom meer plezier en energie. En het allerbelangrijkste: gewoon mogen Zijn wie je in oorsprong al bent: een gevoelig, prachtig & liefdevol mens!

Dus vertel, wat kan ik voor je doen?

Maak vrijblijvend kennis

ELLEN THIJSSEN
Coach & Gids in Leven

Keizershof 50, 6584 CH Molenhoek

06 12869788

Maak vrijblijvend kennis

KvK 83983155
BTW NL003907945B89